IZQUIERDA UNIDA

Camp de Túria: Esquerra Unida-Els Verds ha realitzat a l'Eliana l'Acte Central de campanya electoral, - 17 maig

Crear una nova Constitució Europea en la qual les persones siguen les que dirigisquen el seu futur.

Com a eix de l'economia, el treball, i les accions productives sostenibles i respectuoses amb mediambient
Amadeu Sanchis demanà el vot amb un esment cinematogràfic referit a 'Despertar novament l'Esperit del 45' que Ken Loach va deixar reflectit en la seua pel·lícula i que va aconseguir que la societat, que va deixar arrere l'últim conflicte bèl·lic donara la victòria dels laboristes i començara a crear l'Estats del Benestar i més social de la seua història'

Les persones i no els bancs com a eix de la política i el mediambient

Fer que els joves tinguen treball, 'que la millor generació i més preparada, no siga la que més desocupació pateix'. Generar llocs de treball per mitjà del sector mediambiental, de les energies renovables i fer sostenible el desenvolupament d'una indústria autòctona. Arribar al 2050 havent substituït més del 90% dels actuals carburants fòssils contaminants....

Aquestes van ser algunes de les propostes que els dos representants de la coalició Esquerra Unida Els Verds - L'Esquerra Plural, van desgranar en l'acte que s'ha celebrat a l'Eliana.

Un acte que ha comptat amb la presència de moltes persones en el saló i que i que ha començat amb una presentació compartida per Pura Péris i José A. Lorente per a després donar pas a Amadeu Sanchis, per Esquerra Unida i a Joan Francesc Péris-i candidat a Europa en la coalició, i membre d'els Verds.

'Són les primeres eleccions després de les retallades i cal contestar-los en les urnes'

I per tant votar en les eleccions Europees no és alguna cosa intranscendent', va recordar Peris, 'a Europa es decideixen ja el 80% de les normes que ens afecten i com a exemple, va dir el candidat, tenim dos - la línia financera i l'agrícola- estan totalment cedides i dirigides per Europa'.

Després d'un repàs a polítiques concretes que van donar per a més d'hora i mitja d'enumeració i propostes en tots els àmbits; els portaveus de la coalició es van manifestar convençuts de que 'el día 25 poden haver-hi fins a dimissions, perquè és el moment de trencar el bipartidisme que està alternant, sense canviar la política, a Europa i a l'Estat Espanyo'l. 'És el moment de transformar la indignació en vot'. Com tots dos intervinents digueren i Joan Francesc Péris va repetir, 'són les primeres eleccions que es realitzen després de les desastroses retallades que va començar Zapatero i va aprofundir Rajoy. És el moment de transformar la indignació en reacció per mitjà del vot'.

Tots dos intervinents van considerar convençuts que el 25 de maig, la coalició a la qual representen (Esquerra Unida- Els Verds, amb el nom de l'Esquerra Plural i i que agrupa a 12 forces en tot l'Estat); 'apuntarà a Europa i a la presidència de la Comissió Europea amb el nom de Tsipras i aconseguirà un gran suport en les urnes'.